Intranet Area
For project partners you can access the intranet here.

Training de teatru în România

March 18, 2015/0/0
Home / Training de teatru în România / news-ro / Training de teatru în România

Workshop-ul “Playing it serious” din Timişoara – folosind recuzită de teatru, situaţii fictive, construirea unor povestiri pentru implicarea în probleme precum hărţuirea.

La începutul lunii Februarie se va organiza la Timişoara un workshop de două zile, condus de Ádám Bethlenfalvy şi Ádám Cziboly, InSite Drama, în colaborare cu CPIP.

Acest Workshop de două zile va oferi exemple practice despre cum pot fi folosite diferitele metode de teatru în crearea de noi oportunităţi pentru grupuri care să fie angrenate în probleme majore, precum hărţuirea. Metodele prezentate în timpul cursului pot fi folosite în interiorul sau în afara sălii de clasă, astfel încât să creeze un loc sigur, în care se pot discuta astfel de probleme. Profesorii şi tinerii lucrători vor putea utiliza aceste instrumente pe o paletă largă de probleme şi pe diferite categorii de vârstă. Workshopul va oferi o lecţie sub formă de exemplu, dar şi posibilitatea de a planifica structuri de teatru de aşa natură ca, participanţii să le poată utiliza cu propriile grupuri.

Navigation