Intranet Area
For project partners you can access the intranet here.

Rapoarte şi resurse

Cele mai noi rezultate ale cercetarii

Aplicaţia BUZZHUB

Aplicaţia a fost dezvoltată de Infobuzz, o organizație care oferă servicii de îndrumare, orientare și formare profesională pentru tineri cu probleme de dependenţă de droguri şi dificultăţi emoţionale, printre alte. Aplicaţia permite tinerilor să evalueze riscurile implicării găştii lor, să furnizeze informaţii părinţilor/ îngrijitorilor sau altor părţi implicate, precum şi accesul la asistenţă personală din partea angajaţilor de la Infobuzz prin sistemul de mesaje 1-2-1.

Aplicaţia este un punct de acces discret şi confidențial, pentru cei care se simt prinşi într-o bandă sau sunt în pericol din această cauză, şi a fost dezvoltată în consultanţă cu un potențial public țintă.

Am considerat că este un exemplu relevant de bune practici pentru a-l împărtăşi cu partenerii, dar şi cu alţi specialişti, în general, şi poate fi accesat de pe dispozitive mobile sau calculatoare.

Link-ul este următorul: www.buzzhub.org

Consiliul municipal Birmingham opreşte campania ”Stop Bullying

Mai jos găsiţi un link către campania ”Stop Bullying” a Consiliul Municipal Birmingham. Aici veţi găsi datele şi articolele cu privire la acest subiect, furnizate de Consiliu.

viezi campania

Filmul românesc anti-violenţă

Scurt metrajul realizat de elevii unui liceu de specialitate a fost folosit în campaniile de prevenire ale Poliţiei.