Intranet Area
For project partners you can access the intranet here.

Parteneri Proiect

Parteneriatul este amplu și suficient de divers pentru a încorpora mai multe medii culturale, educaționale, sociale și economice, limbi și experiențe diferite pentru a oferi o platformă de încercare excelentă pentru abordarea tuturor formelor de bullying, inclusiv online,  alterophobic, față de persoane cu dezabilități, altă orientare sexuală și hărțuirea rasistă. Parteneriatul reflectă ONG-uri naționale și europene, alături de sectoarele public și privat pentru a se asigura toți practicanții relevanți și cu experiență sunt reuniți pentru a aborda ceea ce este o problemă în creștere în Europa și impactul preconizat al desfășurării lucrărilor la nivel european, prin urmare, va fi mai mare decât suma impacturilor tuturor proiectelor naționale. Diversitatea partenerilor la nivel european permite partenerilor să ia în considerare etnia, rasa, patrimoniul cultural, stilurile de viață alternative, nevoile rromilor/nomazilor, religia, credința, convingerile, ateismul, orientarea sexuală (heterosexual, homosexual, bisexual, asexuat) și toate formele de sănătate și de invaliditate.
SCROLL DOWN

Titan Partnership Ltd. (UK)

“Prin sprijinul reciproc și colaborarea cu comunitatea mai largă, vom obține calitate înaltă în educație, cu experiențe de învățare relevante pentru extinderea și sporirea oportunităților pentru toți elevii noștri.”

Titan este un parteneriat între educația din centrul orașului Birmingham și furnizorii din comunitate care lucrează împreună de peste 25 de ani pentru a crește calitatea vieții pentru copiii, tinerii și adulții care trăiesc în zona Titan din Nord-Vest Birmingham.

Cele peste cincizeci de grădinițe, școli, colegii, universități și parteneri comunitari din cadrul acțiunilor de caritate Titan împărtășesc resurse și oportunități de dezvoltare profesională. Dezvoltă abordări comune pentru a face față provocărilor legate de creșterea realizării, succesului și angajamentului. Titan oferă oportunități de formare a profesorilor pentru învățământul primar și secundar, prin schema de Formare Inițială a Profesorilor Centrată pe Școală (SCITT) și Programul Profesorului Absolvent (GTP). Oferim, de asemenea, un serviciu de evaluare a cadrelor didactice instruite din străinătate (OTT). Titan are mulți parteneri de afaceri, dar este sprijinit în special de către Birmingham Science Park, Aston.

www.titan.org.uk

Action Synergy (GR)

Fondată în 1987, această organizație educațională a participat într-un număr considerabil de proiecte educaționale europene, cum ar fi COMETT, PETRA, SOCRATES, LEONARDO DA VINCI, ARTICOLUL 6, ADAPT, TEMPUS, PHARE.

Zonele cheie de expertiză a Action Synergy’s S.A. includ: dezvoltarea de metodologii de învățare, dezvoltarea tehnologiilor educaționale, dezvoltarea de cursuri și module care utilizează metodologii inovatoare, cum ar fi: metodologii de învățare deschise/flexibile, e-learning, învățarea analizei nevoilor, dezvoltarea de profiluri profesionale și liste de abilități și competențe, dezvoltarea sinergiilor la nivel local, național și transnațional.

Action Synergy S.A. este o organizație TIC C&D, bazată pe aplicații de instruire și cunoaștere care este implicată în mod activ în dezvoltarea de tehnologii de educație, metodologii de formare și dezvoltarea de cursuri de formare e-learning. Acest partener dispune de o experiență îndelungată în gestionarea și coordonarea de proiecte europene. Este în prezent coordonator a zece proiecte LLP și participă în calitate de partener în alte patru proiecte, în diferite domenii.

De asemenea, Action Synergy lucrează în domeniul integrării grupurilor sociale cu risc de excludere (probleme de integrare a romilor), integrarea imigranților și formarea profesională a lucrătorilor sociali care lucrează în închisori și deținuți. Un alt domeniu este promovarea dezvoltării, recunoașterea și acreditarea de abilități și competențe profesionale a diferitelor grupuri țintă, folosind ECVET.

www.action.gr

Centre For Promoting Lifelong Learning (RO)

CPIP este un ONG din România care a lucrat în domeniul învățării permanente din 2005. Obiectivul principal al CPIP este de a promova învățarea pe tot parcursul vieții, prin intermediul tuturor părților interesate relevante. Acest lucru se realizează prin participarea la diverse inițiative europene și apoi integrarea rezultatelor și a produselor dezvoltate în activități regionale.

CPIP este parte a rețelelor naționale și europene concentrate pe formarea educației adulților și a condus proiecte semnificative in:

 • bunăstare socială și grupuri marginalizate;
 • responsabilitate socială ca parte a două rețele naționale;
 • dezvoltarea regională prin implicarea în sănătate și siguranță pentru sectorul agricol și în formarea dezvoltatorilor din mediul rural.
 • dezvoltarea IMM-urilor prin colaborarea cu organisme de sprijin pentru IMM-uri și prin dezvoltarea de instrumente de integrare a lucrătorilor mobili.

Până în prezent, CPIP a lucrat pe proiecte dedicate pentru reintegrarea deținuților, cu accent pe infractorii minori și tineri. Suntem de părere că este un pas firesc pentru a începe dezvoltarea de activități pentru tineri expuși la criminalitate înainte de a intra în sistemul penal.

Aducem în parteneriat perspectiva “interioară” a tinerilor prinși într-un cerc vicios de recidiva, și utilizarea acesteia ca un instrument de prevenire. În regiunea noastră în România crimele legate de bande sunt reduse, dar au început să apară ca o reacție la lipsa alternativelor sociale. Acest proiect va aduce o inovație extraordinară specialiștilor care se confruntă în prezent cu situații noi și care au nevoie de noi instrumente de intervenție. Este momentul perfect pentru a contracara această problemă, deoarece nivelul este încă gestionabil.

www.cpip.ro

Spectacle Theatre (UK)

Spectacle Theatre Company este specializată în lucrul cu tinerii și comunitățile defavorizate pentru a promova dreptatea socială și pentru a atenua impactul sărăciei. Fondată în 1979, Spectacle fost un actor-cheie în accesul pionieratului la teatru în direct pentru persoanele care locuiesc în zone confrunte cu lipsuri multiple. Cu sediul în zona South Wales, putem oferi un serviciu inovator și specialist de teatru în limba engleză și galeză, iar munca noastră premiată este cunoscută la nivel internațional.

În 2011 Spectacle a decis să “acționeze în mod diferit”, și să-și folosească abilitățile și reputația excelentă pentru

 • A crea și a livra un serviciu inovator bazat pe teatru care satisface nevoile celor dezavantajați de sărăcie
 • A se asigura că lucrul în parteneriat continuu susține inițiativele Guvernului Welsh în combaterea sărăciei

Această schimbare a dezvoltat noi parteneriate creative și a oferit rezultate artistice, economice, sociale și educaționale mai bune pentru indivizi și comunitățile în care trăim și în care lucrăm. A modificat fundamental munca pe care noi o facem aducându-ne în contact zilnic direct cu cele mai defavorizate persoane din comunitatea noastră, în special copii și femei. Rămânând la dimensiuni mici, Spectacle Theatre este capabil să se adapteze la nevoile comunității, să minimizeze cheltuielile generale și aspiră să fie sustenabil financiar.

Noi lucrăm cu oameni de toate vârstele care se confruntă cu multiple dezavantaje și o combinație de prejudicii sociale grave, cum ar fi abuzul de substanțe, boli mintale, sărăcia extremă, violență, bullying și abuz. În acest scop vom dezvolta o serie de proiecte de teatru, workshop-uri și resurse de formare care sunt livrate în parteneriat cu școli și colegii, institute de delincvenți juvenili, închisori, serviciu de probațiune, organizații voluntare, întreprinderile publice, private și sociale. Suntem integrați în Comunitatea noastră prin implicarea în serviciul public și forumuri de voluntariat și privim spre exterior prin implicarea în proiecte teatrale internaționale și europene.

www.spectacletheatre.co.uk

Bully4You (IE)

Înființata în anul 2010, Bully 4u este o organizație națională non profit cu o reputație excelentă în furnizarea de servicii anti-bullying pentru școlile primare și secundare în Irlanda.

Workshop-urile pentru studenți sunt extrem de eficiente și generează următoarele rezultate:

 • Încurajarea victimelor hărțuirii să solicite asistență pentru a pune capăt ciclului de abuz pe care îl suportă.
 • Asistarea elevilor angajați în comportament hărțuitor în recunoașterea și schimbarea comportamentului.
 • Încurajarea spectatorilor în sprijinirea colegilor și raportarea comportamentului hărțuitor către autoritățile școlare.

Suntem specializați în următoarele domenii:

 • Workshop-uri cu privire la hărțuire fizică și online pentru studenți la nivel primar și post-primar
 • Seri de informare pentru Asociațiile de Părinți
 • In-Service pentru profesori și personalul întregii școli
 • Seminarii ale Consiliului de management
 • Asistență în Politica Anti-Bullying

Consultări private

www.bully4you.ie