Intranet Area
For project partners you can access the intranet here.

A doua întâlnire de proiect din Irlanda

March 18, 2015/0/0
Home / A doua întâlnire de proiect din Irlanda / news-ro / A doua întâlnire de proiect din Irlanda

În prima săptămâna din Martie 2015, echipa EUBULLY se va reuni, la Dublin, pentru a doua întâlnire de proiect, prin invitaţia BULYY4YOU. Va fi o întâlnire de clasă, cu un număr de campioni care vor ne vor susţine. Senatorul Norris, fost conferenţiar (Trinity College Dublin) şi membru al Parlamentului Irlandez, Oireachtas, având această funţie în Seanad Éireann, începând cu anul 1987. Oireachtas este format din președintele Irlandei, Seanad Éireann (camera superioară) și Dáil Éireann (camera inferioară). Este un intelectual irlandez, Senator independent şi un activit al drepturilor homosexualilor şi drepturilor civile. Pe plan internaţional, Norris este văzut ca cel care „a reuşit, aproape de unul singur, să răstoarne legea împotriva homosexualităţii, care a condus la căderea lui Oscar Wilde”, performanţă realizată în 1988, dupa o campanie de paisprezece ani.

Doamna Mary Mitchell O’Connor TD (membră a Parlamentului, responsabilă pe Educaţie) va deschide şedinţa de joi, 5.03, la aproximativ 09:15.

Dr. James O’Higgins Norman, directorul Centrului Naţional de Cercetare împotriva agresiunii şi al Centrului de Resurse va participa la întâlnirea de vineri și îi va informa pe partenerii din proiect cu privire la situaţia actuală a cercetării asupra bullying şi cyber bullying. James este un factor de decizie.

Navigation